Bemutatkozás
 

   Vendéglőnket először még az "őskorban", 1995. szeptember 30.-án, azzal a nem titkolt céllal nyitottuk meg, hogy betérő vendégeinknek kellemes és családias hangulatban, minden felesleges sallangtól mentesen megpróbáljunk VENDÉGLÁTÁST nyújtani.
Vendéglátást, ahol az ételek tökéletes és friss alapanyagokból készülnek, az italok mind minőségükben, mind szervírozásukban hibátlanok, ahol a vendég igazán vendégnek érezheti magát, és a nálunk töltött idő alatt elfeledheti a hétköznapok gondjait és rohanását, és kellemes órákat tölthetnek el családjuk vagy partnereik társaságában.

Alapvető kívánalmak ezek, melyeket annak idején sikerült az elvárásoknak megfelelően megvalósítanunk, amit bizonyít az a mai napig tartó, és számunkra örömteli folyamatos érdeklődés is, mely az étterem bezárását követően régi Vendégeink részéről megnyilvánult az újbóli nyitással kapcsolatban.
Szerencsére ezt az elmúlt időszakot hasznosan tudtuk eltölteni, hiszen lehetőségünk volt hosszabb ideig "élet közelből" átélni a mediterrán vidék mindennapjait, megismerni a "hétköznapi" olasz gasztronómiát, az alapanyagok termesztésétől kezdve az elkészítésen keresztül, egészen a hagyományos olasz ételek tálalásig.
Bízom benne, hogy sikerült magunkba plántálni a mediterrán "érzést", és remélem, hogy őszintén és szívből jövően átadhatjuk Önöknek ezt a megfoghatatlan Valamit, amely körbevesz és elvarázsol minket egy igazi olasz étteremben, ahová szívesen térünk be, akár egy pizzára, akár egy közös családi vacsorára.

Reméljük, hogy éttermünk külső és belső átalakítása, illetve a konyha napjaink elvárásának megfelelő korszerűsítése után sikerült átmenteni néhányat az elmúlt évek nehezebb, vagy könnyedebb pillanataiból, melyek végigkísérték ennek a helynek formálódását, egészen a megszületésétől napjainkig, és családunk, illetve munkatársaink odaadó munkája eredményeként ismét a környék egyik kedvelt, és hangulatos éttermévé válhat.

Éttermünkben 60-65 vendéget tudunk egyszerre vendégül látni, kizárólag nem dohányzó termeinkben. A hangulatos dekoráció és bútorok segítségével berendezett légkondicionált helységeink kellemes, meghitt és vidám hangulatot teremtenek a hétvégi ebédekhez, illetve vacsorákhoz.

Az étlapon elsősorban a házi készítésű tészták és pizzák mellett hagyományos olasz ételek találhatóak, de kiegészítő szezonális étlapunk illeszkedik az évszakok változásához, és természetesen nem feledkezünk el a vegetáriánus és reform konyha kedvelőiről sem.

Munkatársaink folyamatos ellenőrzés mellett gondosan ügyelnek a minőségre. Kizárólag csak friss beszerzésű alapanyagokból dolgozunk, a beszerzéstől a tálalásig az élelmiszerbiztonsági rendszer előírásai alapján végzik munkájukat, melynek segítségével megpróbálják a maximumot nyújtani kedves vendégeinknek.
Az étterem szakmai és marketing irányítása Pál András feladata, aki vendéglátós családból származván, szívügyének tekinti a már-már feledésbe merült családi vendéglátás hagyományait megidézni Vendégeink számára.

prev
next
 
 
Skype elérhetőségünk
forumpizza
Asztalfoglalás, információ
  Minden jog fenntartva 2012 - 2018. Készítette: