Vendéglőnket először még az "őskorban", 1995.
szeptember 30.-án, azzal a nem titkolt céllal nyitottuk meg, hogy betérő vendégeinknek
kellemes és családias hangulatban, minden felesleges sallangtól mentesen megpróbáljunk
VENDÉGLÁTÁST nyújtani.
Vendéglátást, ahol az ételek tökéletes és friss alapanyagokból készülnek, az italok
mind minőségükben, mind szervírozásukban hibátlanok, ahol a vendég igazán vendégnek
érezheti magát, és a nálunk töltött idő alatt elfeledheti a hétköznapok gondjait és
rohanását, és kellemes órákat tölthetnek el családjuk vagy partnereik társaságában.
Alapvető kívánalmak ezek, melyeket annak idején sikerült az elvárásoknak megfelelően
megvalósítanunk, amit bizonyít az a mai napig tartó, és számunkra örömteli folyamatos
érdeklődés is, mely az étterem bezárását követően régi Vendégeink részéről megnyilvánult
az újbóli nyitással kapcsolatban.
Szerencsére ezt az elmúlt időszakot hasznosan tudtuk eltölteni, hiszen lehetőségünk volt
hosszabb ideig "élet közelből" átélni a mediterrán vidék mindennapjait, megismerni a
"hétköznapi" olasz gasztronómiát, az alapanyagok termesztésétől kezdve az elkészítésen
keresztül, egészen a hagyományos olasz ételek tálalásig.
Bízom benne, hogy sikerült magunkba plántálni a mediterrán "érzést", és remélem, hogy
őszintén és szívből jövően átadhatjuk Önöknek ezt a megfoghatatlan Valamit, amely
körbevesz és elvarázsol minket egy igazi olasz étteremben, ahová szívesen térünk be,
akár egy pizzára, akár egy közös családi vacsorára.
Reméljük, hogy éttermünk külső és belső átalakítása, illetve a konyha napjaink elvárásának
megfelelő korszerűsítése után sikerült átmenteni néhányat az elmúlt évek nehezebb, vagy
könnyedebb pillanataiból, melyek végigkísérték ennek a helynek formálódását, egészen a
megszületésétől napjainkig, és családunk, illetve munkatársaink odaadó munkája
eredményeként ismét a környék egyik kedvelt, és hangulatos éttermévé válhat.
Éttermünkben 60-65 vendéget tudunk egyszerre vendégül látni, kizárólag nem dohányzó
termeinkben. A hangulatos dekoráció és bútorok segítségével berendezett légkondicionált
helységeink kellemes, meghitt és vidám hangulatot teremtenek a hétvégi ebédekhez,
illetve vacsorákhoz.
Az étlapon elsősorban a házi készítésű tészták és pizzák mellett hagyományos olasz
ételek találhatóak, de kiegészítő szezonális étlapunk illeszkedik az évszakok
változásához, és természetesen nem feledkezünk el a vegetáriánus és reform konyha
kedvelőiről sem.
Munkatársaink folyamatos ellenőrzés mellett gondosan ügyelnek a minőségre. Kizárólag
csak friss beszerzésű alapanyagokból dolgozunk, a beszerzéstől a tálalásig az
élelmiszerbiztonsági rendszer előírásai alapján végzik munkájukat, melynek segítségével
megpróbálják a maximumot nyújtani kedves vendégeinknek.
Az étterem szakmai és marketing irányítása Pál András feladata, aki vendéglátós
családból származván, szívügyének tekinti a már-már feledésbe merült családi
vendéglátás hagyományait megidézni Vendégeink számára.
|