Pizza - suli

Éttermünk teljesen gyerekbarát. 2 db etetőszékkel, pelenkázó asztallal, játszó- (színező) sarokkal, szabadtéri játszó udvarral, barátságos személyzettel, és apró meglepetésekkel várjuk ifjú Vendégeinket!

A régebbi "tanfolyamok" sikerére való tekintettel továbbra is várjuk ifjú szakács nebulóinkat éttermünkben.
A foglalkozás során a gyerekek megismerkednek a pizza készítésének fortélyaival a tészta gyúrásától egészen a pizza sütéséig. Szakképzett pedagógus és látványszakács kollégáink segítségével a biztosított alapanyagokból minden gyerek elkészítheti ízlés szerint a saját pizzáját, melyet utána elfogyaszthatnak éttermünkben, vagy akár hazavihetik megmutatni a szülőknek.
A tanfolyamra elsősorban 4-8 éves korú gyermekeket várunk! A foglalkozás a gyerekek kreativitására és a sikerélményre helyezi a hangsúlyt.
Tanfolyamok 12-15 fős létszám esetén indulnak előre egyeztetett időpontokban (elsősorban a délelőtti órákban)!
A tanfolyam költsége 1.850 Ft./fő, amely tartalmazza az elkészített pizzát, egy üdítőt, egy ajándék logózott pólót, és természetesen a suli elvégzését igazoló "oklevelet". További információkért és előzetes bejelentkezésért hívja a +36-70-77-24-333-as számot!

 
Szülinapi zsúrok

Akár éttermünkben, akár külső helyszíneken (játszóház, gyerekház, saját kert, stb.) tudjuk biztosítani gyerek zsúrok gasztronómiai hátterét, éttermi és cukrászati termékekkel egyaránt. További információkért hívja a +36-70-77-24-333-as számot!

 
Gyerek menük

Garfield kedvence
(Húsos lasagne; Gyümölcs saláta tejszínhabbal)
Kis Vuk kedvence
(Rántott pipi melle sült krumplival; Lekváros palacsinta)
Pinokkió kedvence
Mini pizza (3 feltéttel); Tiramisu)

 
Galéria
 
prev
next
 
 
Érdeklődés

További információkért és előzetes bejelentkezésért hívja a +36-70-77-24-333-as számot!

 
 
 
Skype elérhetőségünk
forumpizza
Asztalfoglalás, információ
  Minden jog fenntartva 2012 - 2018. Készítette: